jaunā ēdienkarte.

Apskatām 1 - 40 no 255 vārdam 'jaunā ēdienkarte'

Gurmānu svētki Dubaijā: notikums, kurā satiekas visas pasaules garšas

19. aprīlī Dubaijā tika atklāts 11. Dubaijas ēdiena festivālal “Dubai Food Festival”, kas ilgs līdz 12. maijam. Šis pasākums ir labākais veids...

MICHELIN ceļvedis galamērķu sarakstam pievieno trešo Baltijas valsti

MICHELIN ceļvedis tagad aptvers arī Lietuvu, tādējādi tā izlasē būs pārstāvētas visas Baltijas valstis. Lietuvas ceļvedis, kas pievērsīs uzmanību labākajiem...

Noskaidro, kādas Lieldienu tradīcijas piekopj ārvalstīs

Šogad Lieldienas tiks svinētas svētdien un pirmdien 4. un 5.aprīlī. Tradīciju piekritēji tā vien nevar sagaidīt, kad bērni zem krūmājiem..

Ceļojums ar bērnu - kam jāpievērš uzmanība jau plānošanas procesā?

Jebkurš ceļojums kopā ar bērnu ir īpašs un piedzīvojumu pilns, tāpēc savlaicīga un pārdomāta ceļojuma plānošana ļaus samazināt neparedzētas situācijas, kas ikvienam...

Dubaija - ēdienu paradīze un vieta, kur satiekas pasaules gurmāni

Nav noslēpums, ka ceļošanas iemesli ir visdažādākie. Kāds alkst lutinošu “all inclusive” pieredzi, kāds aktivitātes dabā, kāds steidz iepirkt jaunākās zīmolu kolekcijas...

Sagatavoties pārsteigumiem, izbaudīt sabiedrību un nepārēsties jeb 9 speciālistes ieteikumi pirms gadu mijas

Vai tiešam jāatsakās no bagātīgi klāta svētku galda un daudzveidīgas ēdienkartes? Visticamāk tās būtu īstas mokas. Tādēļ – baudiet...

Uzzini, kurus Latvijas restorānus rekomendē «Michelin Guide»

Konkursā iekļauti 26 uzņēmumi: viens no tiem saņēmis vienu MICHELIN zvaigzni par augstākās klases virtuvi un trīs – MICHELIN Bib Gourmand par augstvērtīgu ēdienkarti...

«Tauro» – jaunākais no Latvijas, kurš iekļuvis «Michelin» restorānu ceļvedī

To vidū ir arī  pavisam jaunais, nelielais un šarmantais restorāns “Tauro”. Savukārt, restorāna vīnzinis Ivo Orlovs ieguvis godpilno Michelin apbalvojumu kā labākais vīnzinis...

Ļaujies rudens garšu ceļojumam Valmieras Restorānu nedēļā

Krāšņas, smaržīgas un vitamīniem bagātas rudens ražas veltes jau piepilda pagrabu un noliktavu plauktus. Vēss mijkrēslis aiz loga mijas ar siltas gaismas...

Biroju kompleksā «Verde» atvērts pusdienu restorāns «Dia 36.line»

Rīgas zaļākajā biroju kompleksā “Verde” atvērts populārā šefpavāra Laura Aleksejeva jaunākais dienas restorāns “Dia 36.line”...

Jelgava un Jelgavas novads aicina rudeni sagaidīt gardi

Nākamnedēļ, no 2023. gada 16. līdz 22.oktobrim, Jelgavā un Jelgavas novadā norisināsies gardākais rudens pasākums - “BaudĒšana Jelgavas pusē”...

IKEA Latvija paplašina augu izcelsmes produktu klāstu un piedāvā jaunu hotdoga versiju

IKEA Zviedru bistro ēdienkartē nonācis jaunums – augu hotdogs, kas ir tik ļoti iecienītā hotdoga ilgtspējīgāks variants...

MICHELIN ceļvedis ierodas Latvijā

Valsts labāko restorānu saraksta atklāšana norisināsies īpašā pasākumā 2023. gada 21. novembrī...

Jelgava un Jelgavas novads aicina rudeni sagaidīt gardi

No 2023. gada 16. līdz 22.oktobrim Jelgavā un tās apkārtnē notiks izsmalcinātas garšas un noskaņas pasākums “BaudĒšana Jelgavas pusē”...

Gardēži, sarosieties – pārtikas izstāde «Riga Food 2023» jau klāt!

2023. gada 7. septembrī sākas un līdz 9. septembrim Ķīpsalā norisināsies pārtikas nozares centrālais notikums Baltijā – izstāde “Riga Food 2023”...

7 ieteikumi, kā mudināt bērnu ēst veselīgāk

Teju visi vecāki vēlas, lai viņu bērni ēstu veselīgāk, lai ikdienā neveselīgos un cukurotos našķus aizstātu augļi, dārzeņi vai citas veselīgas uzkodas...

Gardēži un pārtikas nozares profesionāļi no visas pasaules tiksies izstādē «Riga Food 2023»

Jau rudenī, no 7. līdz 9. septembrim, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde “Riga Food 2023”...

Lietotnes, kas noderēs bezrūpīgam ceļojumam

Pat čaklākie un atbildīgākie ceļotāji, kuri pirms katra brauciena rūpīgi izpēta savu ilgi gaidītās atpūtas valsti, dažkārt neizvairās no negaidītiem šķēršļiem un pārpratumiem...

Palutini sevi: Norisinās Liepājas restorānu nedēļa

2023. gadā Liepājas restorānu nedēļa tiek rīkota līdz ar jaunās vasaras sezonas tūrisma sākšanos –  no 8. līdz 14. maijam...

Māmiņdienai un Ģimenes dienai veltīti pasākumi Tukuma novadā

Visas māmiņas, vecmāmiņas, vecvecmāmiņas un krustmāmiņas aicinātas kopā ar savām atvasēm apmeklēt Māmiņdienai veltītos pasākumus...

Jelgavas un tās apkārtnes šefpavāri aicina uz «BaudĒšanas dienām»

No 11. līdz 23.aprīlim Jelgavā un tās apkārtnē notiks “BaudĒšanas dienas”, lai iedzīvotājus un viesus vilinātu iepazīt jaunas garšas kādā no Jelgavas un...

Rīgā atvērts jauns «McDonald`s» restorāns

Radot vairāk nekā 60 jaunas darbavietas, Rīgā atveras jauns McDonald`s restorāns...

Marta Mackeviča: restorāna «Seasons» jaunā ēdienkarte apvieno vairākus mākslas veidus

Glezniecība ir viens no populārākajiem tēlotājmākslas veidiem, un arī gardu un skaistu ēdienu radīšana ir māksla...

Top 5 produkti, kurus iekļaut pavasara ēdienkartē – iesaka speciālisti

Pēc garās un tumšās ziemas esam zaudējuši vitamīnu un enerģijas krājumus, tādēļ pavasarī ir laiks tos atjaunot ar produktiem, kuros...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – «Ēdiendara» garšu inženieri - Ēriks un Danija Pudniki-Lindes

Laikā, kad sirdī jau sāk plaukt pirmie pavasara asni, dodamies ciemos pie “Ēdiendara” saimniekiem Ērika un Danijas Pudnikiem-Lindēm uz kafejnīcu “Būda”...

Liepājas tūrisma jaunumi 2022. gadā

Liepāja 2022. gadā viesus ir priecējusi ar daudziem jaunumiem, kļūstot par interesantu tūrisma galamērķi. Jauni muzeji un kultūrvietas, naktsmītnes un restorāni...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Speciālisti iesaka: TOP3 Jaunā gada apņemšanās

Jaunā gada tuvošanās nereti mudina mūs ņemt rokā pierakstu blociņus un sākt rakstīt jaunas apņemšanās nākamajam gadam...

Viļņas restorāniem piešķirtas īstas zvaigznes debesīs - alternatīva «Michelin» zvaigznēm

Kvalificēti kulinārijas talanti, daudzkultūru gastronomiskais mantojums, kā arī drosmīgs tradicionālo un moderno garšu sajaukums vilina vietējos un ārvalstu apmeklētājus uz daudziem...

Skolēnu rudens brīvdienas- kopā ar ģimeni Alūksnē

Ir sākušās skolēnu rudens brīvdienas! Vai jau esat domājuši, kā tās pavadīt Alūksnē?...

Marta Mackeviča: «Piazza Italiana» jeb latvieši var visur, arī Londonā

Katram latvietim, kurš mīl garšīgi paēst un viesojas Londonā, iesakām apmeklēt latvieša izveidotu itāļu restorānu “Piazza Italiana”...

Izstādē «Riga Food 2022» no mutē kūstošiem saldumiem līdz melnajam kaviāram!

Pārtikas izstādē “Riga Food 2022” Rīgas plānošanas reģiona (RPR) stendā bija pārstāvēti 13 dažādi reģiona mazie uzņēmēji un pārtikas mājražotāji, vairāki piedalījās pirmo reizi – citi piedāvāja dažādus jaunumus. Izstādes apmeklētāji

Tukuma muzeja pasākumi un izstādes jūlijā un augustā

Tukumā vasaras mēnešos gaidāmas  vairākas aizraujošas izstādes un pasākumi, kas priecēs gan pilsētniekus, gan viesus...

Aglonā jaunums - kafejnīca «Somersēta»

Ar prieku paziņojam, ka š.g. 7.aprīlī tika atvērta jauna kafejnīca Aglonā - “Somersēta”! Tā ir  īstā vieta, kur iegriezties izsalkušu vēderu saimniekiem un...

Restorānu nedēļa - gardākais pavasara notikums Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālais parks ik solī ir dabas piesātināts. Daba iedvesmo Latvijas šefpavārus radīt modernu Latvijas virtuvi, kas ļauj eksperimentēt jaunās receptēs...

Pasākumi Valentīndienas noskaņās Tukuma pusē

Gada romantiskākajos svētkos aicinām izbaudīt mīlestības pilnu kopā būšanu svētku noskaņu pasākumos ar gardu maltīti un skaistu mūziku...

Diētas vietā – veselīgākas attiecības ar ēdienu

Tomēr sevis ierobežošana un pārlieka kontrolēšana ilgtermiņā ne vienmēr sniedz cerēto rezultātu...

Lietuvā pagarina trešās bezmaksas nakts kampaņu

Lietuvas jaunākā tūrisma kampaņa, kas piedāvā bezmaksas nakšņošanu valsts apmeklētājiem, ir pagarināta līdz 22. novembrim...

Šefpavārs Tomass Godiņš Krāslavā nodod latgaliešiem pavārmākslas noslēpumus

Vadot savu uzņēmumu, ir svarīgi nepārtraukti attīstīties: interesēties par nozares jaunākajām tendencēm, uzlabot darbības kvalitāti, papildināt savu piedāvājumu...

Tuvojas Cēsu novada restorānu nedēļa

Oktobra izskaņā, sākot no 30.oktobra līdz 7.novembrim...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.33590889sec.